The Water Kingdom - Siam Park (kan bestilles hjemmefra)

Siam Park på det sydlige Tenerife giver en helt ny dimension til begrebet vandland. Det er et af Europas største og mest ekstravagante vandlande og et fantastisk ferieeventyr for hele familien, og stedet er flere år i træk blevet placeret som nummer et på TripAdvisor. Entrébilletter kan bestilles allerede hjemmefra.

Hele parken er Thailand-inspireret, og du kommer direkte ind i en eventyrlig og eksotisk verden fyldt med den gamle Orients mystik. Her findes herlige vandrutsjebaner og sjove vandlegepladser for gæster i alle aldre. Vandrutsjebanerne har forskellige sværhedsgrader, så der er noget for enhver smag, og i flere af disse kan man køre hele familien sammen i en stor ring. For de modigste findes der udfordringer i form af The Dragon og det 28 meter høje tårn Tower of Power. I 2015 åbnede også den nye vandrutsjebane Singah, som regnes for en af verdens hurtigste. For den, der ønsker en stunds afslapning, er der en fantastisk, kridhvid sandstrand. Her kan man slappe af i liggestolene og forbedre den brune kulør samt nyde et dyp i det enorme bassin. Her findes verdens største bølgemaskine, som et par gange i timen skaber op til fire meter høje bølger. Virker det lidt voldsomt, kan du prøve Lazy River, som er verdens længste vandrutsjebane, som bl.a. løber gennem en hajtunnel! Naturligvis er her restauranter og caféer samt safetybokse, hvor du kan låse dine ejendele ind. Benyt muligheden for at købe en TwinTicket til Siam Park og Loro Parque, så får du entrébillet til begge parker til en fordelagtig pris. Du vælger selv, hvilke dage du vil benytte respektive billetter, og du kan også kombinere din TwinTicket med vores bustransport til Loro Parque. Billetterne kan bestilles hos Spies-guiden på Tenerife. Du kan også bestille entrébilletter til Siam Park hjemmefra sammen med din rejse eller via "Min Side". Så slipper for den længste kø og kommer hurtigere hen til aktiviteterne.

Mad & drikke: Indgår ikke, men det er muligt at købe frokost i parken. Tid: Parken er åben hver dag på følgende tidspunkter: 1/5-31/10: kl. 10-18 1/11-30/4: kl. 10-17 Udflugtsledelse: Udflugten foregår på egen hånd, men der kører gratis busser fra Playa de las Américas og Los Cristianos.

Voksen, pris ca. 35
Børn, pris ca. 24
Valuta EUR