Sunset and stars (kan bestilles hjemmefra)

Oplev solnedgangen i 3.555 meters højde på en af verdens største vulkaner. Billet til tovbanen og tapas med drikkevarer indgår.

Dette er en enestående chance med Spies! Spaniens højeste punkt, Teide, er omgivet af nationalparken Las Cañadas. Bjerget når 3.718 meter op over havet og er blevet et symbol på Tenerife. Hver dag kommer besøgende til området i håb om at komme så tæt på toppen som muligt. Det gør du nemmest med tovbanen, som går op til et udsigtspunkt i 3.555 meters højde. Herfra kan du opleve solnedgangen fra en af verdens største vulkaner. Du nyder udsigten over Tenerife og fornemmer, at hele verden ligger for dine fødder, mens du sipper et glas champagne. Efter denne fantastiske naturoplevelse skal vi nyde det spanske køkken. Vi får serveret en kanarisk tapasmenu af høj kvalitet, og dertil drikker vi kanarisk vin. For at afrunde denne unikke oplevelse på bedste vis går vi ud for at se den klare stjernehimmel. Las Cañadas er kendt som et af verdens bedste steder at observere himlen, og derfor har vi indbudt en astronom for at fortælle mere.

Bestil hjemmefra: Denne udflugt kan du bestille allerede hjemmefra enten samtidig med, at du bestiller din rejse eller på "Min side". I prisen indgår: Tapasmenu med drikkevarer, transport, forelæsning af en astronom samt billet til tovbanen. Tid: Aften, ca. kl. 14.30-24. Udflugtsledelse: Engelsktalende guide. Husk at medbringe: Varmt tøj. Øvrigt: Tovbanen kan blive påvirket af vejr og vind, og hvis det blæser for meget, bliver den lukket. Hvis dette sker, får du refunderet en del af udflugtsprisen, og bussen kører til et alternativt udsigtspunkt. Børn, som er fyldt 8 år, er velkomne på udflugten.

Voksen, pris ca. 152
Børn, pris ca. 105
Valuta EUR